Η Εταιρεία

Τα ενεχυροδανειστήρια Gold & Gold δραστηριοποιούνται από το 2010 στην αγορά χρυσού, ασημιού, νομισμάτων, ρολογιών, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και όχι μόνο!

 Αγορά αυτοκινήτου, μηχανής και ηλεκτρονικών συσκευών διατίθεται στον κλάδο αποκλειστικά από τα Gold & Gold, αντικείμενο που τα διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Μέσω της ενεχυρίασης χρυσού, ασημιού, ρολογιών, αυτοκινήτων και μηχανών, τα καταστήματα παρέχουν άμεσα μετρητά σε ιδιώτες που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα η πολυτέλεια γίνεται προσιτή για όλους μέσα από μια μεγάλη συλλογή μεταχειρισμένων κοσμημάτων σε εξαιρετική κατάσταση, που μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμές κόστους.

Με επίσημη κρατική άδεια λειτουργίας, τα ενεχυροδανειστήρια Gold & Gold έχουν παρουσία σήμερα σε Αττική και Χαλκίδα και σύνολο 7 καταστήματα εκ των οποίων το κεντρικό βρίσκεται στη Γλυφάδα στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 8, στον 2ο όροφο.

Τα ενεχυροδανειστήριά μας πλαισιόνονται από μια ομάδα έμπειρων και αξιόπιστων συνεργατών που θα σας εξυπηρετήσει με απόλυτη διαφάνεια και εχεμύθεια.

Για όλους εμάς στην Gold & Gold ο ευχαριστημένος πελάτης αποτελεί προτεραιότητα και διασφαλίζουμε πάντα στις συναλλαγές μας την καλύτερη τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο + 30 210 89 83 520+ 30 697 191 6050 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή ελάτε στο κοντινότερο ενεχυροδανειστήριό μας αν επιθυμείτε να πουλήσετε - αγοράσετε κάποιο κόσμημα ή αντικείμενο αξίας. 

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε!