Αγορά Διαμαντιών

Αγορά Διαμαντιών

Αγορά Διαμαντιών

Στα ενεχυροδανειστήρια Gold & Gold αγοράζουμε διαμάντια και πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντάς σας άμεσα μετρητά.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η αξία ενός διαμαντιού διαμορφώνεται βάσει:

  • του βάρους του (Carat). Μετριέται σε καράτια (ct) και όσο μεγαλύτερη είναι η πέτρα ανεβαίνει και η τιμή
  • της καθαρότητας (Clarity). Tο μέγεθος των εγκλίσεων, η θέση τους, το χρώμα, ο αριθμός και ο τύπος τους προσδιορίζουν τη διαύγεια της πέτρας.
  • του χρώματος (Colour). Το πιο δημοφιλές και πιο ακριβό είναι το απολύτως άχρωμο διαμάντι.
  • του κοψίματος (Cut). Οι γωνίες που σχηματίζουν οι έδρες μεταξύ τους, ο αριθμός των εδρών, το ύψος του στέμματος, το ύψος του κώνου, και πολλές άλλες αναλογίες μεταξύ των διαστάσεων προσδιορίζουν τον χαρακτηρισμό της κοπής.
Εκτίμηση

Οι έμπειροι γεμολόγοι που θα βρείτε στα καταστήματά μας διαθέτουν πολυετή πείρα και εξειδικευμένες γνώσεις για να αξιολογήσουν άμεσα και υπεύθυνα τους πολύτιμους λίθους σας εντελώς δωρεάν. Η τιμή αγοράς των διαμαντιών καθορίζεται, βάση του πίνακα των διεθνών τιμών και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εκάστοτε πέτρα θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από τα διεθνή πιστοποιητικά γεμολογίας, όπου αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία της.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνα :

+30 210 89 83 520 ή +30 697 191 6050.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας επισκεφτείτε σε ένα από τα καταστήματα Αγοράς Χρυσού Gold & Gold σε Γλυφάδα , Αργυρούπολη, Βάρη , Κορωπί, Παλαιό Φάληρο και Χαλκίδα.

Δείτε εδώ το κοντινότερο κατάστημα που μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

 

Τα ενεχυροδανειστήρια Gold & Gold δεν παρέχουν προσωπικά δάνεια ή οποιαδήποτε άλλη μορφή δανεισμού όπως βραχυπρόθεσμα δάνεια, ενυπόθηκα δάνεια, δάνεια αγοράς αυτοκινήτου ή μηχανών, φοιτητικά δάνεια, ανανεώσιμα πιστωτικά όρια (όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλα τραπεζικά προϊόντα ).

Παρακάτω οι τιμές μας για την αγορά χρυσού, χρυσής λίρας & ασημιού.
 

Τιμή Χρυσού & Χρυσής Λίρας

 

Χρυσή Λίρα :

500 €/τμχ

 

Χρυσός 24Κ :

66.50 €/γρ

 

Χρυσός 22Κ :

59.20 €/γρ

 

Χρυσός 18Κ :

48.20 €/γρ

 

Χρυσός 14Κ:

37.20 €/γρ

 

Χρυσός 9Κ :

22.60 €/γρ

 

Ασήμι 999 :

0.61 €/γρ